Agenda - K1 Cultmedia

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aug/sept | OPENLUCHTBIOSCOOP

Gepubliceerd door in Het Moment ·
 \t \t \t \t   
Zomerse openluchtbioscoop van Het Moment in het amfitheater van Park de Oude Kwekerij

Park de Oude Kwekerij, het openlucht amfitheater in de Bergermeer, is een goedverborgen geheim in Alkmaar, en daar wordt deze zomer gebruik van gemaakt! Nomadische Cinema Het Moment strijkt er neer om drie avonden films te vertonen onder de sterren.

De filmvertoningen in de Openluchtbioscoop vinden plaats op drie zaterdagavonden in augustus en september. Per filmavond, bestaat het programma uit een prachtige filmhuisfilm en daar aan voorafgaand een aantal korte films.
Titels van de hoofdfilms:
Eerste openluchtbioscoop: Paul
Tweede openluchtbioscoop: Moonrise Kingdom
Derde openluchtbioscoop: The Boat That Rocked

Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort, neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of een drankje en/of hapje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij.

De filmavond begint wanneer het donker wordt, en de zon onder gaat. Op welke datum de filmmomenten precies plaatsvinden, blijft nog even een mysterie. Dat hangt namelijk af van de weersomstandigheden.
Er zijn vijf data waarop ze plaats kunnen vinden, houd die dus voorlopig vrij in je agenda: 12-08, 02-09, 16-09, 23-09, en 30-09-2017.

Uiterlijk drie dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit kun je lezen via facebook.com/hetmoment, facebook/Park de Oude Kwekerij en de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via www.hetmoment.net).
Tot ziens bij Het Moment!


PRAKTISCHE INFO
Toegang: gratis, vrijwillige bijdrage is welkom.
Locatie: het park ligt aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar. Kaart
Bereikbaarheid: er zijn geen parkeerplaatsen op het terrein. Wel is er een P+R parking achter het Station Alkmaar Centraal, die op loopafstand is van Park de Oude Kwekerij.
Capaciteit: 120 plaatsen
Toegankelijkheid: rolstoel toegankelijk
Data, tijden:
Zaterdag 12 augustus 2017. Zonsondergang 21:11 uur
Zaterdag 02 september 2017. Zonsondergang 20:26 uur
Zaterdag 16 september 2017. Zonsondergang 19:53 uur
Zaterdag 23 september 2017. Zonsondergang 19:36 uur
Zaterdag 30 september 2017. Zonsondergang 19:20 uur

De Openluchtbioscoop filmvertoningen in Park de Oude Kwekerij zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar, middels toekenning subsidie “Alkmaar Maakt Het!”. Het Moment dankt de Gemeente Alkmaar daarvoor!


Bookmark and Share

05-08 okt | Impuls

Gepubliceerd door in Videolab ·
Categorieën
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu