RONNIEFEST 28 augustus 2021 PROGRAMMA

Deur open vanaf 18 uur

OP GEZETTE TIJDEN

19:30 – 20:00 uur Santiago Ziza

Santiago Ziza is een Portugese liedjesschrijver. Hij speelt Portugese Wereld Folk muziek. Liedjes over het bestaan, een mooier bestaan. Santiago Ziza  zal gedurende 30 minuten optreden.

20:30-21:00 uur Counter Sound

De eerste producties van K1 hebben plaatsgevonden in Parkhof, een oud muziekcentrum van Alkmaar waar alternatieve muziek werd gespeeld. Ron was punk in zijn jonge jaren. Daarom hebben we deze punkband gekozen als tweede concert. Counter Sound zal gedurende 30 minuten optreden.

18:00-21:00 Live stop motion animatiefilm

Kunstenares Charlotte Samuels gaat ter plaatse een stop motion animatiefilm maken met een lichtbak en vliegpapier. Het eindresultaat wordt in dezelfde avond vertoond tussen 21:30 en 22:00 uur.

22:00-23:00 uur Filmvertoning registraties

Tijdens het jubileumfeest zullen er ook fragmenten vertoond worden van de beste werken van K1 Cultmedia. De filmvertoning vindt bij het podium plaats.

22:00-23:40 uur Openluchtbioscoop

In sfeervolle zomersetting kijk je naar een mooie film op groot scherm, uitgekozen door Het Moment Nomadische Cinema!
 

DOORLOPEND

Cinecaravan

Stap de minibios binnen en laat je meeslepen met de documentaires: Het pontje over het pontje van Alkmaar die bij de Bierkade en As ik zegge zou… over de West-Friese band Skotwal. Bekijk hier de trailer van As ik zegge zou…

VR film

VR dansfilm Guerilla – gemaakt in samenwerking met Danstheater AYA

Reageerbuis

Spreek een videoboodschap in door de reageerbuis! We maken er een Soundbite van!

Kunst video-installatie

Kunst video installatie gemaakt door kunstenaar Steven Hoes met fragmenten uit videoverslagen van K1 Cultmedia over kunstwerken.

Vrolijke tv

Een tv op statief toont kort animatiefilms die gemaakt zijn met jongeren uit azc’s.

Makers space   

Ron hield van ambacht en maken. Daarom: de ‘Makers Space’ in de Kunstfabriek! In de Makers Space kun je flink aan de slag gaan met hout om ter plaatse een houten kunstwerk te maken.